پرورش بلدرچین + کسب درآمد از پرورش بلدرچین 0 تا 100

در این بخش سعی داریم آموزش پرورش بلدرچین از 0 تا 100 را به همراه تکنیک هایی برای کسب درآمد از طریق پرورش بلدرچین به شما آموزش دهیم.

  • کتاب آموزش پرورش بلدرچین PDF
  • ویژه کسانی که قصد کسب درآمد از پرورش بلدرچین را دارند
  • نکات بسیار مهم درمورد پرورش بلدرچین در ایران
  • دانلود کتاب بلافاصله پس از پرداخت

پرورش بلدرچین

  • قیمت: 290,000 تومان

پرورش بلدرچین

بلدرچین یکی از پرندگانی است که میتوان با پرورش دادن آن برای خود کسب و کار راه اندازی کرد و به درآمد و سود دهی رسید اما در ابتدا باید یک برنامه ریزی صحیح انجام داد تا امر پرورش به خوبی انجام گیرد و بازدهی خوبی داشته باشد .

اما این برنامه ریزی باید شامل چه مواردی باشد ؟

چه چیز هایی در این امر اهمیت ویژه ایی دارند و باید به درستی رعایت شوند ؟

پرورش بلدرچین از کدام نژاد؟

در این برنامه ابتدا باید تصمیم بگیرید که چه نژاد بلدرچینی قرار است که پرورش دهید . یعنی در واقع هدف خود را مشخص کنید که در نظر دارید بلدرچین گوشتی پرورش دهید یا بلدرچین تخم گذار؛ چون هر کدام از این دو شرایط متفاوتی را خواهند داشت .

دوم باید مکان مناسبی برای نگهداری از بلدرچین ها در نظر بگیرید . با توجه به مقدار مشخصی بلدرچین که قصد دارید پرورش دهید ، مکان مناسب را انتخاب می کنید و در مورد تجهیزاتی که در این مکان نیاز دارید نیز تحقیقات لازم را انجام میدهید .

سومین کار شما برنامه ریزی برای تغذیه ی بلدرچین هاست . با توجه به بودجه ایی که در اختیار دارید جیره ی مناسبی را برای بلدرچین ها مهیا میکنید .

چهارم باید بدانید که چه تکنیکهای مراقبتی باید انجام دهید تا بلدرچین ها به بیماری مبتلا نشوند و راندمان تولید شما پایین نیاید و دچار تلفات نشوید .

و در آخر باید بتوانید بازاریابی خوبی جهت فروش محصولات خود به بازار انجام دهید . زیرا هر چقدر که شما محصول خوبی در اختیار داشته باشید اما نتوانید آن ها را به درستی به فروش برسانید با شکست مواجه شده اید .

پرورش بلدرچین

  • کتاب آموزش پرورش بلدرچین PDF
  • ویژه کسانی که قصد کسب درآمد از پرورش بلدرچین را دارند
  • نکات بسیار مهم درمورد پرورش بلدرچین در ایران
  • دانلود کتاب بلافاصله پس از پرداخت

پرورش بلدرچین

  • قیمت: 290,000 تومان

خاصیت بلدرچین

هم گوشت و هم تخم بلدرچین ها ارزش غذایی بالایی دارند و سرشار از پروتئین هستند و به همین دلیل است که خاصیت درمانی نیز دارند و برای درمان کمبود پروتئین به افراد توصیه می شوند .

چرا پرورش بلدرچین امری سود آور شناخته می شود ؟

می توان گفت هزینه های جاری پرورش بلدرچین تقریبا پایین می باشد ، این پرنده چه از لحاظ گوشت و چه از لحاظ تخم آن در بازار فروش مناسبی نیز دارد.

مدت زمان پرورش این پرنده کوتاه بوده و افراد پرورش دهنده زود به درآمد و سود دهی خواهند رسید و در اخر می توان گفت پرورش این پرنده کار راحتی است و در عین راحتی راندمان بالایی نیز دراد ؛ پس می توان پرورش بلدرچین را چه در خانه و چه در سالن ها ی بزرگ امری سود آور تلقی کرد .

انواع بلدرچین

همانطور که گفته شد ، بلدرچین ها به دو نوع گوشتی و تخم گذار تقسیم بندی می شوند . اما اگر بخواهیم از انواع مختلف بلدرچین نام ببریم میتوانیم بگوییم 18 نوع بلدچین وجود دارد و در دسترس هستند که شما می توانید آن ها را پرورش دهید .

در کشور ما در بین بلدرچین های تخم گذار از بلدرچین معمولی و بلدرچین ژاپنی استفاده میشود . زیرا اعتقاد بر این است که این نژاد ها راندمان تولید بالایی دارند. اما علاوه بر این دو نژاد ، دیگر بلدرچین های تخم گذار عبارتند از تاکسیدو ، بریتانیایی ، طلایی منچوری ، فرعون و سفید انگلیسی . اما برای نژاد گوشتی بلدرچین ها میتوانیم به بلدرچین سفید ( آمریکایی ) و سینه سفید ( هندی ) اشاره کنیم .

پرورش بلدرچین در چه مکان هایی مناسب است؟

دو نوع محل میتوانید برای پرورش بلدرچین ها در نظر داشته باشید ؛ به عبارتی دیگر دو نوع شرایط را میتوانید برای پرورش بلدرچین مهیا سازید :

  1.  بلدرچین ها را در محلی مناسب در بستر پرورش دهید
  2. بلدرچین ها را در قفس بلدرچین پرورش دهید

استفاده از قفس برای پرورش بلدرچین بهتر می باشد و به افراد توصیه می شود . چرا که نگهداری از آن ها در قفس راحت تر بوده و بلدرچین ها کمتر به بیماری دچار می شوند و حتی احتمال تلف شدن آن ها کمتر میباشد .

قفس هایی که برای پرورش بلدرچین ها در دسترس می باشند و در واقع استاندارد نیز می باشند 100 سانتی متر طول ، 60 سانتی متر عرض و 25 سانتی متر ارتفاع دارند و در این قفس ها میتوان حدود 33 قطعه بلدرچین را نگه داری کرد و پرورش داد .

این قفسه ها بهتر است شبکه های سیمی داشته باشند ، جنس مفتول های آن ها ضد زنگ باشد ، بسیار محکم باشند و به هیچ عنوان پلاستیکی نباشند زیرا قفس های پلاستیکی در دراز مدت باعث رشد قارچ می شوند . حتما در محل پرورش تهویه ی مناسب وجود داشته باشد تا هوا ساکن نماند و باعث ایجاد بوی بد نشود .

بلدرچین ها پرندگان حساسی هستند و شنیدن صدای بلند حیوانات و یا صداهای ناهنجار دیگر باعث ایجاد ترس و اضطراب در آن ها می شود ؛ پس بهتر است که قفس آن ها را به دور از این صداهای نگه داری کنید .

آموزش پرورش بلدرچین

تغذیه ی مناسب برای بلدرچین چگونه است ؟

غذای مناسب برای بلدرچین ها می تواند گندم شکسته ، سبوس برنج ، پوست صدف شکسته ، نمک و … باشد . که مقدار مصرف غذای بلدرچین ها از روز اول تا زمان بالغ شدن متفاوت می باشد . بلدرچین های بالغ تقریبا روزانه 20 تا 25 گرم دان مصرف می کنند .

میزان پروتئین در غذای آن ها از اهمیت ویژه ایی برخوردار است . غذای جوجه بلدرچین ها باید 27 درصد پروتئین و غذای بلدرچین های بالغ بهتر است که 25 درصد پروتئین داشته باشد .

گفتیم که باید تکنیک های مراقبتی مناسبی را به کار ببریم تا راندمان تولید کاهش پیدا نکند اما این تکنیک ها شامل چه مواردی می باشند ؟

یکی از موارد بسیار تاثیر گذار تنظیم دما و نور محل پرورش می باشد . برای تنظیم نور و حرارت می توان از مادر مصنوعی استفاده کرد .

زمانی که شما نژاد های مولد بلدرچین را انتخاب می کنید و انتظار تخم گذاری بالایی را دارید حتما باید دما ، حرارت ، نوردهی ،مقدار  آب و مراقبت ها به خوبی تنظیم شوند . برای تولید تخم بلدرچین دما از هفته های اول تا آخر متفاوت است و از 35 درجه تا 21 درجه متغیر می باشد .

برای اینکه راندمان تولید بالا بماند و بیماری به بلدرچین ها سرایت نکند باید حتما نکات بهداشتی رعایت شود . این نکات بهداشتی می تواند شامل ضد عفونی کردن و شست و شوی ماهانه ی قفس بلدرچین ، شست و شوی دان خوری و آبخوری ، جارو کردن و یا شست و شوی کف سالن ، استفاده از آب تمیز و سالم ، پاک کردن فضولات بلدرچین ها و ضد عفونی کردن هوای سالن با استفاده از اسپرس باشد .

تخم بلدرچین و یا خود آن در بازار قیمت آنچنان بالایی ندارند و تقریبا همه می توانند آن ها را خریداری کنند پس با یک برنامه ریزی صحیح می توانید بازاریابی خوبی انجام داده و محصولات خود را به راحتی به فروش برسانید .

آموزش پرورش بلدرچین

بلدرچین ها ویژگی های بیسیار منحصر به فردی دارند که با توجه به آن ها بسیاری از افراد تصمیم می گیرند که به کار پرورش آن ها مشغول شوند و از این طریق به درآمدزایی برسند . اما چه ویژگی هایی ؟

بلدرچین پرنده ای است که جثه ی کوچکی دارد و برای پرورش آن نیاز به یک فضای بزرگ نمی باشد . این پرنده روند رشد سریعی دارد و در مدت زمان کوتاهی به سن بلوغ می رسد و آماده فروش می شود . بلدرچین های مولد از نظر تخم گذاری بسیار به صرفه هستند ؛ زیرا قدرت تولید بالایی دارند .

این پرنده ها غذای کمی مصرف می کنند و از این نظر برای پرورش بسیار به صرفه هستند به طوری که معمولا هر بلدرچین در طول شبانه روز 25 گرم دان مصرف می کند .

دوره جوجه کشی بلدرچین ها

دوره جوجه کشی این پرندگان بسیار کوتاه بوده و بعد از این که بلدرچین های مادر بر روی تخم های خود قرار می گیرند حدود 17 تا 21 روز طول خواهد کشید تا جوجه ها  از تخم بیرون بیایند .

این پرندگان نسبت به بیماری های متفاوتی که برای پرندگان وجود دارد از مقاومت بالایی برخوردار هستند اما به شدت توصیه می شود که این پرندگان را به همراه سایر پرندگان نگهداری نکنید یا پرورش ندهید . گوشت و تخم این پرندگان از کیفیت بالایی برخوردار می باشد و دارای ارزش غذایی بسیاری است و مصرف تخم این پرنده به ویژه به کودکان بسیار توصیه می شود .

به دلیل این که این پرنده به مقدار کم غذا میخورد پس می توان گفت که هزینه تغذیه آن بسیار کم بوده و حتی هزینه های درمان بیماری های این پرنده نیز آنقدر بالا نمی باشد و به همین دلیل است که سرمایه هزینه شده می تواند به راحتی جبران شود . قیمت گوشت و تخم این پرنده در بازار بسیار مناسب بوده ؛ به همین دلیل در بازار به راحتی به فروش می رسد و مردم نیز  به دلیل قیمت مناسب آن از آن استقبال خوبی می کنند .

به همین دلایلی که گفته شد بلدرچین یک پرنده اقتصادی و با ارزش شناخته می شود . در کشور ما و در بسیاری از کشور های جهان افراد به پرورش این پرنده مشغول هستند .

اما بهتر است کسانی که در این کار مبتدی هستند با تعدادی کمتری برای پرورش شروع کنند . مثلا می توانند در یک اتاق 12 متری تعداد 800 بلدرچین تخم گذار پرورش دهند . در این مکان 12 متری می توانید 8 قفس جای دهید که در هر کدام از این قفس های چهار طبقه ای ،  100 بلدرچین نگهداری خواهند شد .

اگر کار خود را با برنامه ریزی صحیحی پیش ببرید و تمامی نکات بهداشتی و شرایط محیطی را برای بلدرچین ها فراهم کنید تقریبا 90 درصد بلدرچین ها تخم گذاری خواهند کرد . یعنی می توان گفت که  روزانه تعداد 750 تخم بلدرچین یا بیشتر خواهید داشت . قفس هایی که استفاده می کنید به دلیل این که چند طبقه هستند جای کمتری اشغال می کنند .

همانطور که گفته شد در یک فضای 12 متری 8 قفس می توان جای داد . دان خوری ها بیرون از قفس ها تعبیه می شوند و سیستم آبخوری این قفس ها نیپل های پلاستیکی می باشند که به طور اتوماتیک پر از آب می شوند . به دلیل این که در این طراحی ها نکات بهداشتی بسیار رعایت شده است از بروز بیماری ها جلوگیری خواهد شد .

سطح شیب داری در زیر هر طبقه تعبیه شده است که به محض تخم گذاری بلدرچین ها تخم ها سر خورده و در قسمتی که مخصوص تخم ها است قرار می گیرند و به راحتی می توان تخم ها را از آن جمع آوری نمود . کف هر طبقه نیز سینی مخصوص کود های بلدرچین وجود دارد که بعد از پر شدن به راحتی می توان آن را خارج کرد و ضدعفونی نمود و کف قفس ها دیگر هیچ وقت کثیف نمی شود و پاهای بلدرچین ها به کثیفی آلوده نمی شود و از بروز بیماری ها جلوگیری خواهد شد .

اما پروش بلدرچین های گوشتی به گونه ای است که در همان قفسی که تعداد 100 بلدرچین تخم گذار می توان پرورش داد 200 قطعه بلدرچین گوشتی می توان پرورش داد زیرا بهتر است که بلدرچین های گوشتی زیاد جنب و جوش نداشته باشند تا گوشت بیشتری پیدا کنند .

بلدرچین های گوشتی در سن 40 روزگی آماده عرضه به بازار می شوند و می توان آن ها را به کشتارگاه فرستاد . یکی از مزیت های بلدرچین های گوشتی همین است که در مدت زمان کمی می توان از طریق آن ها به درآمد رسید و هزینه اولیه را جبران کرد .

برای تامین جوجه های یک روزه بهتر است که از دستگاه جوجه کشی استفاده کرد ؛ زیرا به طور مثال می توان گفت  هزینه 10000 جوجه یک روزه از خرید دستگاه جوجه کشی 20000 تایی بیشتر است . در این دستگاه ها احتمال تلفات جوجه ها بسیار کمتر خواهد شد و داشتن دستگاه جوجه کشی از تلفاتی که هنگام حمل و نقل جوجه های یک روزه پیش می آید جلوگیری می کند .

زیرا جوجه های یک روزه بسیار به حمل و نقل فشار و ضربات ناشی از حرکات اتومبیل حساس می باشند و جا به جایی و تغییر دما و ایجاد استرس در آن ها باعث تلفات بسیاری در آن ها می شوند .

اما چطور می توان از بروز بیماری ها در بلدرچین ها جلوگیری کرد ؟

با رعایت کردن موارد بهداشتی در محل نگهداری بلدرچین ها و قفس های آن ها و داشتن یک تهویه مناسب در محل نگهداری میتوان از بروز بسیاری از بیماری ها جلوگیری کرد . به طور قطع بلدرچین های جوان تر نسبت به بلدرچین های مادر نسبت به بیماری ها حساس تر هستند پس بهتر است که برای مراقبت از بلدرچین های جوان تر آن ها را جدا از یکدیگر نگه داری کرد .

در کتاب آموزش 0 تا 100 پرورش بلدرچین به صورت کامل و گام به گام نحوه  پرورش بلدرچین آموزش داده ایم

اکیدا توصیه می کنیم اگر به دنبال راه اندازی پرورش بلدرچین هستید قبل از هر اقدامی کتاب آموزش 0 تا 100 پرورش بلدرچین را دانلود و کاملا مطالعه نمایید سپس شروع کنید

برای دانلود کتاب الکترونیکی آموزش 0 تا 100 پرورش بلدرچین بر روی لینک زیر کلیک کنید

دانلود

بلدرچین معمولی بیشتر در نواحی شمالی ایران یافت می شود . طول این نژاد معمولا 18 سانتی متر و وزن آن در حدود 200 گرم است . این بلدرچین تمامی مسیر ها را پرواز کرده و در شرایط مختلف آب و هوایی زندگی می کند . نحوه تشخیص این نژاد از سایر نژاد ها ، نوار سفید رنگی است که در بالا چشم آن ها قرار دارد . بال های این بلدرچین بلند بوده و در قسمت سینه ، پرها به رنگ قهوه ای هستند . البته در نژاد نر رنگ پرهای این ناحیه ، قهوه ای تیره و گاها مشکی می باشد . همچنین نژاد ماده در بلدرچین های معمولی ، سنگین تر از نژاد نر می باشد .
این پرنده معمولا بر اساس مهاجرت خود ، زمان مناسب برای تخم گذاری را انتخاب می کنند . در بیشتر مواقع علفزار ها را برای جفت گیری انتخاب می کنند . نوع ماده در هر تخم گذاری ، بین 6 الی 18 تخم گذاشته و 2 هفته تا 20 روز ، بر روی آن ها نشسته تا تبدیل به جوجه شوند . هر تخم به طور متوسط بین 15 تا 18 گرم وزن داشته و معمولا به رنگ کرمی ، با لکه های قهوه ای تیره یا سیاه است .

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *